Sport

Tenis

Nabízíme 3 antukové kurty s nočním osvětlením. Kurty jsou denně upravovány. Po vaší hře se můžete odreagovat a příjemně posedět na terase s barem a restaurací.

Víceúčelová hala

V případě nepříznivého počasí či v zimním období lze využít krytou víceúčelovou halu, kde si můžete užít: tenis, badminton, volejbal, basketbal či malou kopanou. Dále v hale najdete badmintonový a squashový kurt, dvě bowlingové dráhy, lezeckou stěnu a šatny s WC a sprchami.

Golf

12ti jamkové golfové hřiště se nachází hned před branami našeho areálu. Vzhledem k umístění hřiště se jedná spíše o rovinaté území bez velkého převýšení. Náročnost je tedy dána hojným umístěním bankrů, tůní a terénních vln, které typicky dolaďují scenerii Českého ráje.

Bazén

Naši hosté mohou využít 17 metrů dlouhý bazén s hloubkou na jedné straně až 2 metry. Bazén je možné v případě nepřízně počasí zakrýt. Provozní doba bazénu je květen – říjen.

Lezecká stěna

Lezecká stěna je umístěna v kryté multifunkční hale. V nejvyšším bodě má 8,5 metrů a rozprostírá se na ploše 60 m2. Na lezecké stěně je velké množství cest různých obtížností od lehkých cest – vhodných pro začátečníky i děti, až po náročnější cesty s převisem.

Plážový volejbal

Pro milovníky plážového volejbalu je připraveno hřiště v zadní části areálu hned u lesa.

Minigolf

Náš minigolf nabízí 18 jamek různých obtížností nejen pro rodinnou rekreační zábavu, ale i pro firemní akce. Veškeré vybavení je u nás k dispozici v ceně vstupného. Cyklistika Nespočet cyklotras začíná hned za branami našeho areálu. Pro vyznavače cykloturistiky je tak Český ráj opravdovým rájem. Nabízíme pronájem elektrokol a rádi vám s výběrem trasy poradíme na recepci.

CENÍK SPORTOVIŠŤ